ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Πολωνία αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά με περίπου 39 εκατομμύρια δυνητικούς καταναλωτές. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν μιλάνε Αγγλικά ή κάποια άλλη ξένη γλώσσα. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, πρέπει να τους μιλήσετε Πολωνικά.

 

Σκεφτείτε το εξής σενάριο: Ανοίγετε μια σελίδα που είναι γραμμένη σε γλώσσα που δεν γνωρίζετε. Θα κάνετε τον κόπο να την μεταφράσετε με εργαλεία αυτόματης μετάφρασης ή να ζητήσετε από κάποιον να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι λέει; Ή μήπως θα την κλείσετε και θα μείνετε στη σελίδα που έχει ήδη κείμενο στη γλώσσα σας;

Ποια από τις δύο εταιρείες θα εμπιστευτείτε;

 

Μπορώ να σας βοηθήσω το μήνυμά σας να ακουστεί δυνατά στα Πολωνικά και να είστε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

 

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ

Μετάφραση από τα Αγγλικά και Ελληνικά στα Πολωνικά

Οι ελληνικές επιχειρήσεις επωφελούνται από τις υπηρεσίες μετάφρασης και επιμέλειας κειμένων στην πολωνική γλώσσα. Αναλαμβάνω μεταφράσεις από τα Αγγλικά και Ελληνικά στα Πολωνικά και από τα Πολωνικά στα Ελληνικά. Τι μπορώ να μεταφράσω; Ιστοσελίδες, άρθρα, παρουσιάσεις, φυλλάδια, καταλόγους, εγχειριδίων χρήσεων, διαφημιστικά κείμενα κλπ. Ειδικεύομαι στις τουριστικές και εμπορικές μεταφράσεις.

Η υπόσχεσή μου: Κείμενά στην πολωνική γλώσσα που διαβάζονται σαν πρωτότυπα.

Μάρκετινγκ περιεχομένου ή αλλιώς Content marketing

Ως επιχειρηματίας γνωρίζετε ότι δεν αρκεί να έχετε ένα καλό προϊόν για να το πουλήσετε. Χρειάζεστε μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ για να το προωθήσετε στους πιθανούς πελάτες είτε στην Ελλάδα, είτε στην Πολωνία. Μπορώ να σας βοηθήσω στην δημιουργία περιεχομένου όπως άρθρα, ebooks, δελτία τύπου, white papers, παρουσιάσεις κλπ. που απαντάνε στις ανάγκες των Πολωνών καταναλωτών.  

Το όφελός σας: Θετική εικόνα της επιχείρησής σας στην Πολωνία.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ;

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ

Αύξηση πωλήσεων
100%
Αναγνώριση προϊόντων
100%
Επισκεψιμότητα της σελίδας
100%
Ικανοποίηση από την μετάφραση
100%

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Η τιμή του κάθε κειμένου μπορεί να είναι διαφορετική και εξαρτάται από τον αριθμό λέξεων, βαθμό δυσκολίας, τύπο κειμένου και ημερομηνία παράδοσης. Η τιμή περιλαμβάνει μετάφραση, διόρθωση, έρευνα ορολογίας, επιπλέον διορθώση μετά την παράδοση.

Παρακάτω θα βρείτε μια ενδεικτική λίστα με κάποια έργα που έχω αναλάβει: 

 

  • Ιστοσελίδα τουριστικού περιεχομένου 1500 €
  • Εγχειρίδιο χρήσης αγροτικής μηχανής 800 €
  • Διαφημιστικό φυλλάδιο 200 €
  • Ετικέτες προϊόντων για εξαγωγή στην Πολωνία 95 €
  • Μενού εστιατορίου 120 €

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ